Ratele la dezvoltator, alternativă de finanţare pe piaţa imobiliară.

Criza de pe piaţa imobiliară a împins dezvoltatorii să găsească sisteme de plată alternative. Cei mai mulţi le numesc “rate la dezvoltator”

 

RATE FĂRĂ “ACTE”
Atunci când vine vorba despre rate la dezvoltator, un singur lucru este clar: nimeni nu o să vă ceară mai mult decât buletinul pentru a vă acorda ratele. Altfel spus, nu trebuie să mai demonstraţi nimănui că aveţi venituri îndeajuns de mari încât să vă acoperiţi şi plata casei. “De acest sistem poate beneficia oricine, nu se cer acte doveditoare pentru venituri, se plăteşte avansul, se face antecontractul sau contractul de vânzare-cumpărare şi din momentul în care locatarul se mută în apartament începe să plătească rata”

 

De știut !

Cel mai accesat credit rămâne încă cel prin programul Prima Casă, dar există și multe persoane care nu sunt eligibile pentru acest program și trebuie să caute alte soluții de creditare. Foarte mulți se îndreaptă către sistemul de rate direct la dezvoltator. Aceasta este o variantă destul de bună și avantajoasă din multe puncte de vedere.

  • Îți garantează accesul rapid la locuința visată
  •  Scapi de birocrație
  • Fără comisioane de acordare sau asigurări scumpe
  • Fara adeverinte salar, doar cu buletinul.

Aproape orice interacțiune cu banca se lasă cu un comision pe care tu trebuie să-l plătești. Dacă mai adaug și obligativitatea încheierii asigurării de viață și a celei pentru imobil, suma totală de plată devine mai mare. La creditul sub formă de rate direct de la dezvoltator, pentru că asta este până la urmă, tot un credit, nu apar genul acesta de cheltuieli.

Credit direct la dezvoltator la Rezidential Park Letea, Presupune un avans de minim 30% iar difereța se achită în rate lunare direct la dezvoltator. Perioada de creditare la dezvoltator este de până la 7ani. ( în limita disponibilității )

Prețul de achiziție va crește față de achiziția prin plata integrală la incheierea contractului, iar tu vei câștiga economii si libertatea de a finaliza ratele cât de repede vei dori fără costuri suplimentare!

SIMULARE RATE DEZVOLTATOR

Preț apartament cu plata integrală = 45.000 euro

    RATE DEZVOLTATOR

  1. Avans 30% = 13.500 euro + 84 de rate 523 euro / lună.
  2. Avans 40% = 18.800 euro + 84 de rate 448 euro / lună.
  3. Avans 50% = 22.500 euro + 84 de rate 373 euro / lună.
  4. Avans 70% = 31.500 euro + 84 de rate 224 euro / lună.


Pentru orice apartament cumparat in complexul nostru rezidențial, veți primi spre folosință un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm sa luați legătura cu unul dintre consultanții noștri imobiliari .

Apartamente Noi in Bacau